تازه های خبری
آخرین گزارش ها
اخبار
خبر
گزارش
گزارش تصویری
گفت و گو
اخبار موسسات و زیرمجموعه ها
پژوهشکده هنر
موسسه فرهنگی و پژوهشی صبا
موسسه تالیف ، ترجمه و نشر آثار هنری«متن»
کتابخانه تخصصی
مرکز هنر پژوهی نقش جهان
مجموعه فرهنگی هنری آسمان
موزه هنرهای معاصر فلسطین
مجموعه فرهنگ و ادبیات
اخبار > مشاركت سازمانها و نهادها در برگزاري كنگره بين‌المللي فارابي


مشاركت سازمانها و نهادها در برگزاري كنگره بين‌المللي فارابي

 

سرپرست فرهنگستان هنر، با نمايندگان نهادها و سازمان‌های علمی، فرهنگی و هنری برای همكاري مشترك در برگزاري كنگره بين المللي فارابي در سال آینده به بحث و تبادل‌نظر پرداخت.

سرپرست فرهنگستان هنر، با نمايندگان نهادها و سازمان‌های علمی، فرهنگی و هنری برای همكاري مشترك در برگزاري كنگره بين المللي فارابي در سال آینده به بحث و تبادل‌نظر پرداخت.

به گزارش روابط عمومي فرهنگستان هنر، عصر سه‌شنبه 16 مهرماه 1398، عليرضا اسماعيلي، سرپرست فرهنگستان هنر، ميزبان نمايندگاني از نهادهاي مرتبط با هنر، فرهنگ و انديشه بود. اين نشست درخصوص همكاري مشترك سازمانها و نهادهاي بزرگ فرهنگي و هنري كشور براي برگزاري هرچه بهتر كنگره بين‌المللي فارابي، که جزو مصوبات شورای تخصصی فرهنگستان هنر است، برگزار شد.

در اين نشست علي تقوي، معاون پژوهشي؛ اسمعيل پناهي، مديركل امور پژوهشي؛ مسعود ناصري، مديركل امور هنري؛ محبوبه پلنگي، مديركل امور بين‌الملل فرهنگستان هنر؛ فضل‌الله ايرجي، نماينده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ ابوالحسن خلج منفرد، نماينده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي؛ عبدالمجيد ميردامادي، نماينده بنياد ايران‌شناسي؛ محمد اللهياري فومني، نماينده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي؛ كاوه خورابه، نماينده انجمن آثار و مفاخر فرهنگي؛ مصطفي پورعلي، نماينده وزارت ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي ايران؛ ؛ محسن كرمي، نماينده سازمان اكو و ميثم يزدي، نماينده دانشگاه هنرهاي اسلامي ايراني استاد فرشچيان حضور داشتند.

در ابتداي اين نشست سرپرست فرهنگستان هنر، بيان داشتند فرهنگستان همواره در شناسايي و تكريم مفاخر فرهنگي و هنري كشور اهتمامي ويژه داشته است و درباره شخصيت‌هايي چون كمال‌الدين بهزاد، سلطان محمد، صفي‌الدين ارموي، قطب‌الدين شيرازي، عبدالقادر مراغي، سلطان محمد معمار يزدي و غياث‌الدين نقشبند يزدي در سده‌هاي پيشين و هنرمنداني چون استادان: جمشيد مشايخي، داريوش مهرجويي، جلال شباهنگي و خاندان‌ تجويدي در دورة معاصر، برنامه‌هاي ويژه‌اي را اجرا و به علاقه‌مندان فرهنگ و هنر ايران اسلامي عرضه داشته است. وي در ادامه با اشاره به جايگاه والاي حكيم فارابي در حوزه‌هاي مختلف علمي و معرفتي و شهرت جهاني او، از عزم و ارادة فرهنگستان براي تحليل و تبيين انديشه‌ها و آراي اين انديشمند بزرگ جهان اسلام در قالب كنگرة فارابي سخن گفت.

در ادامة اين نشست، هر يك از حاضران، ضمن پرداختن به زوایایی از آثار و نظرات فارابی و ارائه پیشنهادهایی برای برگزاری باشکوه‌تر این کنگره، همراهي و همكاري خود را با فرهنگستان هنر در اين رويداد مهم اعلام داشتند.

 

 
 
 

زمان انتشار: چهارشنبه ١٧ مهر ١٣٩٨ - ١٧:٥٨ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




کلیه حقوق متعلق به این پورتال برای فرهنگستان هنر محفوظ است.