• پنج شنبه ٢٢ آذر ١٤٠٣
  • En

آرم فرهنگستان هنر
اخبار > ما به خَلق فرم و تصویر برای جهان آینده مبتنی بر هویت ایرانی‌اسلامی نیاز داریم+تصاویر


میثم احمدی:
ما به خَلق فرم و تصویر برای جهان آینده مبتنی بر هویت ایرانی‌اسلامی نیاز داریم+تصاویر

 

میثم احمدی، عضو گروه چندرسانه‌ای فرهنگستان هنر، در نشست «لزوم ایجاد حرکت در جامعه به‌سوی آینده صحیح انقلاب اسلامی از سکوی فضای مجازی»، خَلق فرم و تصویر مبتنی بر هویت ایرانی اسلامی را نیاز جامعه برای توسعه و پیشرفت دانست.

به گزارش روابط‌عمومی فرهنگستان هنر، نشست هم‌اندیشی و هم‌افزایی گروه چندرسانه‌ای فرهنگستان هنر، با عنوان «لزوم ایجاد حرکت در جامعه به‌سوی آینده صحیح انقلاب اسلامی از سکوی فضای مجازی»، با حضور میثم احمدی، دانش‌آموخته دکتری هوش مصنوعی، با حضور نمایندگانی از دستگاه‌ها و نهادها و کارآفرینان، دوشنبه، 5 آذر 1403، در سالن گلستان هنرِ فرهنگستان هنر، برگزار شد.

میثم احمدی نقش فرهنگستان هنر به دلیل حضور کارگروه‌های فکری و حوزه اندیشه نخبگانی را ارزشمند خواند و گفت: بیش از چهاردهه از انقلاب اسلامی ایران می‌گذرد و امروز به بازنگری و ایجاد تحولات، با رویکرد آینده‌نگری و آینده‌پژوهی، نیاز داریم.

عضو گروه چندرسانه‌ای فرهنگستان هنر، در ادامه سخنان خود، به لزوم خَلق فرم و تصویرسازی از آینده و بهره‌گیری از قابلیت‌های هنری پرداخت و خاطرنشان کرد: بسیاری از پیشرفت‌های غرب مدیون تصویرهایی بوده است که هنرمندان از آینده ترسیم کرده‌اند و خیلی از پیشرفت‌ها و رویدادهای علمی، پیش از آنکه در جهان مادی اتفاق بیافتد، در فضاهای سینمایی و داستانی و دیگر هنرها شکل گرفته است. نیاز امروز ما برای پیشرفتْ خَلق فرم و تصویر است؛ فرمی که علاوه بر آنکه نیازهای آینده ما را تأمین کند، مبتنی بر جریان فکری و هویت ایرانی‌اسلامی باشد.

این پژوهشگر درخصوص بهره‌گیری از فناوری غرب ادامه داد: در آسیب‌شناسی، گام‌های نخستْ نگاه به گذشته، پرداختن به وضعیت موجود، و حرکت به سمت آینده است؛ اما باید توجه کرد که فناوری‌هایی که امروزه ما از آن‌ها استفاده می‌کنیم مصنوع و ساخته غرب‌اند و با فرهنگ و تمدن غرب همسو هستند.

این نشست با سخنرانی غلامرضا اسلامی، عضو گروه چندرسانه‌ای فرهنگستان هنر، ادامه یافت. او به جریان مدل‌سازی پرداخت و گفت: معمولاً برخی تصاویر را در ذهن خود تداعی و براساس آن مدل‌سازی می‌کنیم. در جریان مدل‌سازی و معماری اندیشه، در این‌ سال‌ها، همیشه توسعه کشور را از بالا به پایین در نظر گرفته‌ایم؛ در صورتی که در بسیاری از کشورهایی که رشد و توسعه پیدا کرده‌اند، مردم مولدند و دولت‌ها اجرا می‌کنند و رشد و توسعه از پایین به بالا روی می‌دهد.

 

استادتمام دانشکده معماری دانشگاه تهران در همین زمینه خاطرنشان کرد: هنگام انقلاب اسلامی، کمیته‌ها و تعاونی‌ها و شرکت‌های مردم‌نهاد تشکیل شد و توسعه افقی در سطح جامعه صورت گرفت. ما در زمان و اوضاع بحران به مسئله می‌رسیم و امروز اذهان مردم به دنبال حل مسئله نیست.

او افزود: در تصاویر جاده، یک مبدأ و یک مقصد را در نظر می‌گیریم؛ حال آنکه برای رسیدن به مقصد، بی‌نهایت راه ممکن است وجود داشته باشد.

در ادامه، محمدعلی کی‌نژاد، رئیس گروه تخصصی چندرسانه‌ای فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران، هفته بسیج را تبریک گفت و حضور جوانان برای رسیدن به آینده‌ای مطلوب را مغتنم شمرد.

این نشست با پرسش و پاسخ حاضران در نشست به پایان رسید.

گزارش تصویری را اینجـا مشاهده کنید.

 

 
 
 

زمان انتشار: چهارشنبه ٧ آذر ١٤٠٣ - ١٠:٣٣ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اخبار
;