به گزارش روابطعمومی فرهنگستان هنر، مسعود ناصری، مدیر مجموعه فرهنگی هنری آسمان این فرهنگستان که پیشتر از دیگر حراجهای هنری نیز بازدید کرده است در اینباره توضیح داد: رصد و پایش کنشهای اقتصادی هنر از جمله موضوعات مهم این روزها در عرصه فعالیتهای فرهنگی و هنری بهشمار میرود. رویدادهای اقتصادی هنر که دارای مجوز از مراجع ذیصلاح هستند در اولویت و دایره این پایش از سوی فرهنگستان هنر قرار میگیرند؛ از همین روی بازدید میدانی کارشناسان هنری و اقتصادی از چنین رویدادهایی توصیه میشود.
مسعود ناصری درباره وضعیت حراجها معتقد است: هر چند ایراداتی به برخی رویدادهای اقتصادی هنر وارد شده است ولیکن موسسات و مجموعههایی که به نحوی در راهاندازی بازار هنر کشور ورود پیدا میکنند. اغلب کمکی برای زندهنگهداشتن فضای اقتصادی هنر هستند و با توجه به اعلانهایی که در باب قیمتگذاری قبل و بعد از فروش دارند، تمرین خوبی برای شفافسازی معاملات هنری و ارتقای فضای کسب و کار هنری نیز به شمار میآید.
حراج تهران از 7 تا 10 تیرماه در تهران برگزار شد، در این حراج تعداد 120 اثر از هنرمندان معاصر تجسمی شامل نقاشی، مجسمه و عکس برای فروش به نمایش درآمد.
فرهنگستان هنر بهمنظور اطلاع از چگونگی و نظارت بر حراجهای هنری پیشتر نیز در حراج ملی و حراج رخست (اصفهان) حضور داشت.