صالحی با حضورش در جمع هنرمندان این دوره از جشنواره عنوان کرد: «ما میتوانیم کارهای قابل توجهی را به عنوان نتیجه و کارنامه جشنواره هنرهای تجسمی ببینیم».
صالحی با حضورش در جمع هنرمندان این دوره از جشنواره عنوان کرد: «ما میتوانیم کارهای قابل توجهی را به عنوان نتیجه و کارنامه جشنواره هنرهای تجسمی ببینیم».
به گزارش روابط عمومی فرهنگستان هنر، سیزدهمین دوره جشنواره هنرهای تجسمی فجر از ۱۸ بهمن ماه، با افتتاح بخش طوبای زرین و با پذیرش ١٠٠٠ اثر هنری در بخشهای نقاشی، گرافیک، عکس و ... در موسسه صبا، آغاز به کار کرد و روز پنجشنبه،۳۰ بهمن ماه 1399 با حضور سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به کار خود پایان داد.
صالحی پس از بازدید از برخی بخشهای جشنواره در مجموعه صبای فرهنگستان هنر، درباره این جشنواره گفت: ما میتوانیم کارهای قابل توجهی را به عنوان نتیجه و کارنامه جشنواره هنرهای تجسمی ببینیم. این جشنواره به نوعی خروجی اتفاقاتی است که در شاخههای مختلف هنرهای تجسمی رخ داده است و نشان میدهد که میتوانیم این اتفاقات را در یک نما، به شکل تجمیعیتری ببینیم و نسبت به آن داوری کنیم.
صالحی افزود: این دوره از جشنواره از چند بخش حائز اهمیت است. بخش اول در حوزه تنوعها است. در سالهای اخیر، هر چقدر جلوتر میرویم، شاهد تنوع در شاخههای مختلف هنر هستیم؛ هم تنوع در پدیدآورندگان و هم تنوع به لحاظ اقلیمی.
وی همچنین تصریح کرد: هر چقدر خاصیت جغرافیایی ایران را وسیعتر در نظر بگیریم و محدود به تهران و کلانشهرهای دیگر نکنیم، با توجه به ویژگیهای اقلیمی و بومی مختلف در کشور، چشم انداز خوبی برای هنر ایران ترسیم میشود و در نسل جوان و نوجوان اثرگذار خواهد بود.
صالحی، به شرایط کرونایی در کشور و بخصوص در هنر هم اشاره کرد و در ادامه افزود: هنر، ضرورت روحانی انسان است و در حوزه اقتصاد هنر کشور نیز جایگاه پیدا میکند. امسال، بخش عیدیسازی فرصتی را برای اتصال و پیوند بخش هنر و اقتصاد هنر فراهم کرد که یکی از اقدامات خوب بود. جوایز بینالمللی نیز، فرصتهایی را برای عرضه هنر ایرانی در جهان ایجاد کرده و کسانی که در این حوزه دارای آثاری بودهاند، دیده میشوند که در بخش دیپلماسی فرهنگی ما قابل توجه و اهمیت است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان از تلاشها و خدمات دست اندرکاران برگزاری سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر تشکر کرد.