تازه های خبری
آخرین گزارش ها
اخبار
اخبار موسسات و زیرمجموعه ها
اخبار > آثار هنرمندان كره‌اي داراي پشتوانه فكري و فلسفي است


حبيب‌الله درخشاني در اختتاميه برنامه هنرمندان كره در موسسه صبا :
آثار هنرمندان كره‌اي داراي پشتوانه فكري و فلسفي است

حبيب‌الله درخشاني پژوهشگر و هنرمند نقاش در اختتاميه برنامه‌ هنرمندان كره جنوبي در ايران اظهار داشت: «آثار هنرمندان كره‌اي داراي پشتوانه فكري و فلسفي است كه با هستي شناسي درآميخته است.»
 








 



حبيب‌الله درخشاني پژوهشگر و هنرمند نقاش در اختتاميه برنامه‌ هنرمندان كره جنوبي در ايران اظهار داشت: «آثار هنرمندان كره‌اي داراي پشتوانه فكري و فلسفي است كه با هستي شناسي درآميخته است.»

به گزارش روابط عمومي فرهنگستان هنر، برنامه‌هاي هنرمندان كره‌اي در ايران كه طي سفر ده روزه 6 هنرمند از كشور كره جنوبي و اجراي پروژه‌اي با عنوان «ديدار از ايران با حواس پنجگانه- گردآوري بريده‌هايي ازيك رؤيا» انجام شد، صبح امروز به كار خود پايان داد.

در اين نشست كه با حضور سونگ وونگ يئوب سفير كره جنوبي در ايران، كاوه خورابه رييس موسسه فرهنگي- هنري صبا، عبدالرحيم فيروززاده مديركل امور بين‌الملل فرهنگستان هنر، هنرمندان و علاقه‌مندان در موسسه صبا وابسته به فرهنگستان هنربرگزار شد؛ حبيب‌الله درخشاني پژوهشگر و هنرمند نقاش كه در اين سفر همراهي هنرمندان كره‌اي را در مدت سفر از شهرهاي يزد و اصفهان بر عهده داشت به تشريح فعاليت اين هنرمندان پرداخت و گفت: آثار هنري همه چيز را در خود نشان مي‌دهند و نياز به تفسير آن اثر ندارند. اين تصوير مي‌تواند ساده يا هرمنوتيك باشد.

درخشاني با اشاره به سخنان يكي از انديشمندان كره‌اي ادامه داد: يكي از منتقدين معاصر كره درباره هنر معاصر اين كشور معتقد است: هنر در كره از سال 2000 بسيار دگرگون شده و پيشرفت بسيار داشته اما هنوز هم فاقد داده‌ها و اطلاعات دقيق به لحاظ نظريه پردازي است و به همين دليل نياز بيشتري دارد تا آثار را با تفكر و نظريات بنيادي ارائه دهند.

وي باور خود را بر خلاف اين منتقد دانست و ادامه داد: تجربه من در سفر با هنرمندان كره‌اي متفاوت از اين منتقد كره‌اي است و بر خلاف ايشان معتقدم كه ايده‌هايي كه در خلق آثار هنرمندان معاصر وجود دارد ايده‌هايي است كه داراي پشتوانه فكري و فلسفي است.

اين هنرمند استفاده از تخيلات هنري در بازنمايي اشياء براي رسيدن به واقعيات را به عنوان اصل و اساس تفكر هنري هنرمندان كره معرفي و تصريح كرد: يكي از مسايلي كه در آثار هنري اين هنرمندان مشاهده مي‌شود استفاده از اشياء و طبيعت براي رسيدن به خويشتن است. آن‌ها به انرژي كه در اشياء وجود دارد و خيلي هم در آن آشكار نيست توجه دارند و به آن وجه هستي شناسي مي‌دهند و در آثار خود به امر متعالي اشاره دارند.

درخشاني سپس به تشريح آثار هنري هنرمندان كره‌اي پرداخت و افزود: آقاي «شين يونگ كو» طراح هنر است و مبحث «اميد به زندگي از طريق موضوعاتي كه نشانگر آن است» را به عنوان طرح موضوع خود برگزيده است. آقاي شين سعي مي‌كند با دست‌بافته‌هاي خود، گلوله‌هاي نخي، پر و موادي كه از طبيعت مي‌گيرد به ارائه اثر خود بپردازد. او گلوله‌هاي نخي را مانند كره خاكي تصور مي‌كند كه با باز شدن نخ‌ها از سردرگمي نجات مي‌يابد و با كمك هنر اجرا و موسيقي، «باد» كه از عناصر طبيعي است را در آغوش مي‌گيرد. او از طريق اين اجرا به سرنوشت انسان اشاره دارد.

«كيم كوآنگ وو» متخصص در هنركارگذاري عنوان هنرمند ديگري بود كه درخشاني به معرفي آن پرداخت و گفت: آقاي كيم با استفاده از اسباب بازي‌ها به ارتباط اشياء با انسان‌ها به اجراي پروژه خود با عنوان «رويارويي انسان و طبيعت در جاده‌سازي‌ها» مي‌انديشد.

سپس درخشاني به آقاي «كيم يونگ چول» هنرمند نقاش اشاره كرد كه به شكل دادن به زندگي از طريق اختلاط رنگ‌ها توجه دارد. او از مواد مختلفي استفاده مي‌كند تا الگوي از پيش تعيين شده را به صورت بداهه و ابتكار انجام مي‌دهد.

«ري جونگ جي» عكاس مستندساز، «چونگ جونك هو» هنرمند عكاس و «كيم يونگ مين» هنرمند پيكر تراش نيز از هنرمندان ديگري بودند كه استاد درخشاني به ترتيب به تشريح آثار و فعاليت‌هاي آنان پرداخت.









زمان انتشار: يکشنبه ٦ مهر ١٣٩٣ - ١٧:٢٧ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




کلیه حقوق متعلق به این پورتال برای فرهنگستان هنر محفوظ است.