سيزدهمين نشست از سلسله نشستهاي مطالعات هنر اسلامي با عنوان «رويكردهاي تاريخنگاري در هنر اسلامي، فرش پژوهي (1950- 1850)» دوشنبه، 24 ارديبهشت 1397، در پژوهشكده هنر برگزار ميشود.
سيزدهمين نشست از سلسله نشستهاي مطالعات هنر اسلامي با عنوان «رويكردهاي تاريخنگاري در هنر اسلامي، فرش پژوهي (1950- 1850 )» دوشنبه، 24 ارديبهشت 1397، در پژوهشكده هنر برگزار ميشود.
به گزارش روابط عمومي پژوهشكده هنر، وابسته به فرهنگستان هنر، در اين نشست كه به همت كميته هنر ايران در دوره اسلامي پژوهشكده هنر برگزار ميشود، داود شادلو، دكتراي مطالعات تطبیقی تحلیلی هنر اسلامی از دانشگاه شاهد و مدرس دانشگاه، سخنراني ميكند.
هدف از این نشست پژوهشي، شناسایی و بررسی منابع و رویکردهای خاورشناسان دربارۀ فرش ایران و بررسی آسیبشناسی آثار ایشان است. داود شادلو در این نشست دو رویکرد خاورشناسان که در زیرمجموعۀ دو مکتب «برلین» و «وین» دستهبندی میشود را بررسي کرده و کاستیهای مطالعات خاورشناسان از جمله تمرکز صرف بر مطالعات کتابخانهای و فرشهای موزهای؛ بیتوجهي به تحقیقات میدانی؛ نسبتدادن نادرست فرشها به مناطق خاص؛ تاریخگزاریهای نادرست با دلایل ناموجه؛ و ... را مورد نقد و بررسی قرار میدهد.
اين نشست روز دوشنبه، 24 ارديبهشت، از ساعت 16 تا 18 در پژوهشكده هنر به نشاني خیابان ولیعصر(عج)، بالاتر از خيابان امام خميني(ره)، نبش كوچه شهيد حسن سخنور، پلاك 29 برگزار ميشود.
حضور براي عموم علاقهمندان آزاد است.