• پنج شنبه ١٢ مهر ١٤٠٣
  • En

آرم فرهنگستان هنر
اخبار > نسبت موسيقي و هنرهاي تجسمي بررسي شد


نسبت موسيقي و هنرهاي تجسمي بررسي شد

 

اولين جلسه از كارگاه تخصصي پيشرفته مردم‌شناسي موسيقي با عنوان «بررسي موسيقي و ساير هنرها» در مركز هنرپژوهي نقش‌جهان وابسته به فرهنگستان هنر برگزار شد.

اولين جلسه از كارگاه تخصصي پيشرفته مردم‌شناسي موسيقي با عنوان «بررسي موسيقي و ساير هنرها» در مركز هنرپژوهي نقش‌جهان وابسته به فرهنگستان هنر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي فرهنگستان هنر، اين جلسه با حضور محمدرضا آزاده‌فر، دانشيار دانشكدۀ موسيقي دانشگاه تهران، و هنرجويانش صبح دوشنبه 22 آبان در سالن زنده ياد باقر آيت‌الله‌زاده شيرازي اين مركز برگزار شد.
آزاده‌فر در ابتداي اين كارگاه به ذكر مقدمه‌اي كوتاه دربارۀ واژه اتنوموزیکولوژی پرداخت و اظهار داشت: مطالعات قوم‌شناسی و مردم‌شناسی موسیقی که اصطلاحاً به آن اتنوموزیکولوژی گفته می‌شود، دیرینه‌ای به قدمت نوشتن سفرنامه‌ها و فرهنگ‌نامه‌ها دارد. با وجود این، واژۀ اتنوموزیکولوژی را اولین بار به سال 1950 یاپ کانست به کار برد.
وي سپس به سرفصل اين جلسه اشاره كرد و گفت: در اين جلسه به نسبت موسيقي و ساير هنرها مي‌پردازيم كه مبحث موسيقي و هنرهاي تجسمي، بسيار پيچيده و زياد است و بعد ساير هنرها را نيز مورد بررسي قرار مي‌دهيم. در جلسات آينده به «تحلیل شعر و موسیقی»، «تحلیل زبان و موسیقی»، «موسیقی و باورهای مذهبی و اعتقادی»، «موسیقی و سیاست»، «سازشناسی اندام‌واره‌ای»، «موسیقی، جادو، و درمان»، «آوانگاری»، «تجزیه و تحلیل»، «اتنوموزیکولوژی کاربردی»، «کامپیوتر و اتنوموزیکولوژی» و «ره‌یافت‌های کلی و مرور دوره» از مباحثي است كه به آن مي‌پردازيم.
گزارش بلند اين كارگاه متعاقباً در مجله سفير هنر منتشر مي‌شود.

 
 
 

زمان انتشار: دوشنبه ٢٢ آبان ١٣٩٦ - ١٣:٣٤ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اخبار
;