• پنج شنبه ٠٦ مهر ١٤٠٢
  • En

آرم فرهنگستان هنر
اخبار > بازدید صفارهرندی از موزه هنرهای معاصر فلسطین


بازدید صفارهرندی از موزه هنرهای معاصر فلسطین

 

محمدحسین صفارهرندی با حضور در موزه هنرهای معاصر فلسطین، از کارگاه نقاشی حبیب‌الله صادقی، عضو پیوسته فرهنگستان هنر، بازدید کرد.

محمدحسین صفارهرندی با حضور در موزه هنرهای معاصر فلسطین، از کارگاه نقاشی حبیب‌الله صادقی، عضو پیوسته فرهنگستان هنر، بازدید کرد.

به گزارش روابط‌عمومی فرهنگستان هنر، محمدحسین صفارهرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، روز دوشنبه، 18 بهمن 1400، با حضور در موزه هنرهای معاصر فلسطین، ضمن گفت‌و‌گو با حبیب‌الله صادقی، رئیس گروه تخصصی هنرهای تجسمی فرهنگستان هنر، از روند آماده‌سازی اثر این هنرمند پیش‌کسوت آگاه شد.

حبیب‌الله صادقی، هنرمند نقاش، در این بازدید، درباره چگونگی خلق این اثر، که بر مبنای روایت‌ اسطوره‌ها و نمادها، رشادت‌ها و حماسه‌ها از ابتدای تاریخ تا امروز را تبیین می‌کند، شرحی مبسوط داد و گفت: این اثر بر اساس مسئولیت اجتماعی خویشتن‌فرمایانه و سفارش از درونم بوده است و امیدوارم تجلی‌بخش هنر نسل انقلاب باشد.

محمدحسین صفارهرندی، رئیس شورای نظارت بر صداوسیما، در این بازدید، ضمن ابراز خرسندی از این دیدن این اثر ارزشمند گفت: یکی از حسرت‌های ما این بوده که نسل دوم و سوم پس از انقلاب تصویر روشن و درستی از ماجراهای انقلاب نداشته‌اند که به نظرم این اثر، که فوق‌العاده هوشمندانه ترسیم شده و چیزی از آن فروگذار نشده، برای نسل ما جنبه تجدید خاطرات، و برای نسل‌های بعدی جنبه درس‌آموزی و کلاس تبیین دارد؛ همان موضوعی که مقام معظم رهبری (مد ظله) اخیراً فرمودند، یعنی «جهاد تبیین»، و آقای حبیب‌الله صادقی افسر این جهاد تبیین هستند.

عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام، حبیب‌الله صادقی را هنرمند برآمده از انقلاب دانست و گفت: آقای صادقی جسورانه این اثر جذاب و ارزشمند را خلق کرد و قطعاً این هنر راهبری خواهد کرد که تعداد دیگری از هنرمندان وارد این وادی شوند. این اثر حتماً دست نسل امروز را خواهد گرفت.

رئیس شورای نظارت بر صداوسیما در وصف سردار سلیمانی نیز گفت: من چند روز قبل، در جلسه‌ای، راجع به حاج قاسم گفتم در افسانه‌ها آمده است که آرش برای تعیین مرزهای ایران بزرگ، هر آن چیزی را که در توان و جانش داشت داخل کمان ریخت و آن را کشید و در واقع جانش را پشتوانه تیرش کرد و حاج قاسم نیز این‌گونه بود که جانش را پشتوانه و سوخت کمانش کرده بود و اینکه حاج قاسم روزی در عراق بود و روزی در سوریه و... یعنی او آرش واقعی بود. آقای صادقی نیز تمام بضاعت و توانِ هنری خود را روی این بوم‌ها ریختند و تصویرگر این همه زیبایی شدند.

 

این بازدید با همراهی علیرضا اسماعیلی، دبیر فرهنگستان هنر، و محمدحسین ایمانی‌خوشخو، رئیس پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی، انجام گرفت.

 

 

 

 


 

 
 
 

زمان انتشار: دوشنبه ١٨ بهمن ١٤٠٠ - ١٧:١٩ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اخبار
;