آرم فرهنگستان هنر
اخبار > مشارکت فرهنگستان هنر در «مسابقه ملی نقشی برای شهر»


مشارکت فرهنگستان هنر در «مسابقه ملی نقشی برای شهر»

 

آثار برگزیده نخستین مسابقه ملی «نقشی برای شهر» که با همکاری و مشارکت «فرهنگستان هنر» و «دفتر نمایندگی کمیسیون ملی یونسکو» برگزار می‌شود، انتخاب شدند.

 

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان و رییس مسابقه ملی«نقشی برای شهر» گفت: از طراحان و ایده‌پردازان سه اثرِ برگزیده، با اهدای دیپلم افتخار و جایزه نقدی تقدیر و به سه اثر منتخب نیز لوح تقدیر و جوایز نقدی اهدا می‌شود.

محمدعلی ایزدخواستی تصریح کرد: مسابقه نقشی برای شهر، شهریورماه ۱۴۰۱ با اعلام فراخوان برای دریافت ایده‌ها و طرح‌های کاربردی ملهم از نقوش ۱۲ میراث ملی و جهانی اصفهان آغاز به کار کرد و در روند برگزاری مسابقه ۳ کارگاه علمی در راستای راهبری طراحان در مسیر درست خلق اثر برگزار شد.

وی گفت: در مسابقه« نقشی برای شهر »که با تلاش معاونت شهرسازی و معماری و سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری اصفهان و با همکاری «فرهنگستان هنر» و «دفنر نمایندگی کمیسیون ملی یونسکو در استان اصفهان» برگزار شد، از طراحان و ایده پردازان خواسته شده بود تا با مطالعه نقوش و آرایه‌های تزئینی موجود در سه میراث جهانی بشری شامل مسجد جامع اصفهان، مسجد شیخ لطف‌الله و مسجد جامع عباسی و ۹ میراث ملی شامل دو منار دردشت، منار دارالضیافه، مقبره باباقاسم، مسجد علی، امامزاده درب امام، امامزاده اسماعیل، مسجد آقانور، بازار و حمام علی‌قلی آقا به ارائه طرح‌های کاربردی در زمینه گرافیک محیطی، زیباسازی و مبلمان شهری برای محیط پیرامون همین بناها بپردازند.

 

به گفته ایزدخواستی، در پایان مهلت ارسال آثار، ۲۰۰ اثر از ۸۰ طراح و ایده‌پرداز به دبیرخانه این مسابقه ملی رسید و جلسات داوری اولیه و نهایی انتخاب آثار با حضور داوران مسابقه برگزار شد که نتیجه آن، انتخاب آثار برگزیده بود.

رئیس مسابقه ملی نقشی برای شهر تصریح کرد: «در آیین اختتامیه این مسابقه ملی که در ۱۴ اردیبهشت ماه و در کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان برگزار خواهد شد، از طراحان و ایده‌پردازان برگزیده تقدیر و از کتاب مسابقه که دربردارنده ۲۸ اثر منتخب از ۲۶ هنرمند است، رونمایی می شود.

 

به گفته وی، دکتر محمدحسن طالبیان، مشاور وزیر میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، عضو هیات‌علمی و دانشیار گروه مرمت دانشگاه تهران و عضو گروه تخصصی معماری و شهرسازی فرهنگستان هنر در اختتامیه مسابقه نقشی برای شهر به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.

مسابقه نقشی برای شهر، توسط معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان و سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با همکاری «فرهنگستان هنر» و «دفتر نمایندگی کمیسیون ملی یونسکو در استان اصفهان» برگزار شده است و مرتضی بخردی (معمار، مرمتگر، عکاس و مدرس دانشگاه)، ابراهیم حقیقی (طراح گرافیک، عکاس، مدیر هنری و مدرس دانشگاه) و مرتضی نعمت‌الهی (هنرمند مجسمه‌ساز و مدرس) نیز داوری آثار را برعهده داشتند.

 

 
 
 

زمان انتشار: چهارشنبه ١٣ ارديبهشت ١٤٠٢ - ١١:٥٧ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اخبار
;