آیین اختتام نخستین جشنواره اینترنتی مد و لباس «سیپال» در مجموعه فرهنگی هنری آسمان فرهنگستان هنر برگزار شد.
آیین اختتام نخستین جشنواره اینترنتی مد و لباس «سیپال» در مجموعه فرهنگی هنری آسمان فرهنگستان هنر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرهنگستان هنر، این جشنواره که با هدف الهام از فرهنگ و هنر اصیل ایرانی و بروز رسانی آن در راستای حمایت از تولید ملی و توسعه کسب و کار فعالان مد و لباس برگزار شد، با اعلام برگزیدگان در بخشهای مختلف، عصر جمعه 23 آذرماه در مجموعه فرهنگی هنری آسمان به کار خود پایان داد.
در این مراسم حمید قبادی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، ولیالله شجاعپوریان، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، سجادمحمد یارزاده، دبیر کل مجمع جهانی شهرهای اسلامی، سیدغلامرضا کاظمیدینان، رئیس انجمن روابط عمومی ایران، هومن زنگنه، رئیس انجمن خیرین کارآفرین کشور و مهدی صفایی، کارآفرین برتر کشور، حضور داشتند.
سجادمحمد یارزاده، دبیر کل مجمع جهانی شهرهای اسلامی، که در حوزة معماری تخصص دارد، بر تشابه میان دو حوزه لباس و معماری تأکید و ابراز امیدواری کرد که با تشکیل یک کلونی مشترک، بتوان به معرفی ظرفیتهای هر دو حوزه و اشتراکات میان آن دو پرداخت. چرا که لباس و معماری نشانه شخصیت مردم این مرز و بوم است و باید تلاش کرد به شخصیت واقعی فرهنگی ایرانی بازگردیم. باید از الگوهای خودمان بهره گیریم و برای این عرصهها زبانی بینالمللی پیدا کنیم.
حمید قبادی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، نیز در سخنانی با تقدیر از تلاشهای برگزارکنندگان نخستین جشنواره اینترنتی مد و لباس «سیپال» گفت: آزمون بسیار مهمی را پشت سر گذاشتیم و تبریک میگویم که این رویداد با تلاش فرزندان ایرانزمین و بدون کمک بخش دولتی و یا نهاد عمومی شکل گرفت و امیدوار هستیم بهزودی شاهد ثمربخشی این نهال جدید در عرصه مد و لباس باشیم. با صرف نظر از نقدهایی که ممکن است به هر رخدادی وارد باشد، در مجموع امروز اتفاق بزرگی را در عرصه مد و لباس شاهد هستیم.
خاتون شهبازی، دبیر نخستین جشنواره اینترنتی مد و لباس «سیپال»، از دیگر سخنرانان این مراسم بود که با تقدیر از حضور و حمایت گرم فعالان مد و لباس و تشریح برنامههای این رویداد از زمان اعلام فراخوان تا به امروز گفت: «سیپال» با پشتوانه و اندوخته سی سال تجربه رقم خورد و تلاش کردیم تصویر بهتری از فرهنگ و هنر ایرانی را در این عرصه در معرض نمایش گذاریم. پشتوانههای فرهنگی ایران قابلیت بهروزرسانی را دارند و امیدواریم با انسجام، برنامهریزی و استراتژی خاص، آینده بهتری را در عرصه مد و لباس رقم زنیم.
ولیالله شجاعپوریان، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در سخنانی با تأکید بر لزوم همراهی هر چه بیشتر شهرداری با عرصه مد و لباس اسلامی ایرانی، قول تأسیس موزه مد و لباس را در آیندهای نزدیک در منطقهای درخور، به فعالان این حوزه داد. همچنین بنا شد دومین جشنواره مد و لباس «سیپال» در مجموعه برج میلاد با ظرفیت میزبانی بیشتر برگزار شود.
در نخستین جشنواره اینترنتی مد و لباس «سیپال» که از روز جمعه 16 آذرماه در مجموعه فرهنگی هنری آسمان آغاز بکار کرد؛ بیش از 500 اثر به نمایش گذاشته شد که بخش عمده آثار به بخش طراحی لباس اختصاص داشت.
|