معاونت علمي و پژوهشي فرهنگستان هنر، از ميان علاقهمندان به كارگاه آموزشي «روش تحقيق پيشرفته در هنر» هنرجو ميپذيرد.
معاونت علمي و پژوهشي فرهنگستان هنر، از ميان علاقهمندان به كارگاه آموزشي «روش تحقيق پيشرفته در هنر» هنرجو ميپذيرد.
به گزارش روابط عمومي فرهنگستان هنر، كارگاه آموزشي «روش تحقيق پيشرفته در هنر» با حضور احمد پاكتچي، عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق، برگزار ميشود. اين كارگاه روزهاي يكشنبه، 10،3 و 17 تيرماه به مدت سه جلسه از ساعت 14 تا 18 برگزار ميشود.
علاقهمندان ميتوانند براي ثبت نام و دريافت اطلاعات بيشتر به نشاني خيابان وليعصر(عج)، پايينتر از چهارراه طالقاني، شماره 1552، فرهنگستان هنر، مراجعه يا با شماره تلفن 66499772 تماس بگيرند.
شركت كنندگان لازم است كتاب مجموعه درسگفتارهايي دربارۀ روش تحقيق عمومي، نوشتۀ احمد پاكتچي، نشر دانشگاه امام صادق را مطالعه نمايند.
احمد پاکتچی در سال ۱۳۴۲ در تهران متولد شد. وي عضويت در شورای عالی علمی مرکز دائرة المعارف بزرگ اسلامی، عضو وابسته گروه مطالعات روسيه و اروپای شرقی، مؤسسه مطالعات امريکای شمالی و اروپا در دانشگاه تهران و عضو هيئت علمی مؤسسه مطالعات روسيه، آسيای مرکزی و قفقاز (ايراس) را در كارنامه خود دارد.
پاكتچي همزمان با تحصیلات مدرسه، به فراگیری زبانهای عربی، روسی، لهستانی، انگلیسی، ایتالیایی و فرانسوی پرداخت. وی تحصیلات خود در علوم حوزوی را نیز نزد عمویش، آیت الله محمد پاکتچی، در تهران آغاز کرد و موفق شد تحصیلات حوزوی خود را تا مرحلۀ خارج، نزد روحانیانی مانند آیت الله اردکانی پی بگیرد. او در نخستین کنکور بعد از انقلاب فرهنگی، با رتبۀ نخست رشته علوم انسانی وارد دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران شد و برای تحصیل، رشته تاریخ را برگزيد.
احمد پاکتچی، سال ۱۹۹۳ در مقطع دکتری مطالعات ادیان، از دانشگاه دولتی قزاقستان در شهر آلماتی، فارغالتحصیل شد. سه سال بعد، یعنی در سال ۱۹۹۶، دکترای خود را در رشتۀ زبانشناسی تاریخی در همان دانشگاه و زیر نظر سفیر وقت قراقستان در ایران به پایان رساند.
پاکتچی علاوه بر کتابها و مقالات متعددی که به زبان فارسی به نگارش درآورده، به زبانهای انگلیسی، روسی، قرقیزی، و عربی نیز آثاری را تألیف کرده است. مکاتب فقه امامی ایران پس از شیخ طوسی تا پایگیری مکتب حله، مولد امیرالمؤمنین نصوص مستخرجه من التراث الاسلامی، مایههای فلسفی در میراث ایران باستان: پیجویی شاخصهها برای ردهبندی مکاتب مزدایی، نقد متن، تاریخ حدیث، تاریخ تفسیر، ماهیت علوم قرآن، روش تحقیق عمومی و روش تحقیق با تأکید بر مطالعات اسلامی از جمله كتابهايي هستند كه وي تاليف كرده است.