• پنج شنبه ٠٧ فروردين ١٤٠٤
  • En

آرم فرهنگستان هنر
اخبار > دومين همايش هنر و فرهنگ عشاير 11 آذر ماه برگزار مي­شود


دومين همايش هنر و فرهنگ عشاير 11 آذر ماه برگزار مي­شود

 

دومين همايش «هنر و فرهنگ عشاير ايران»، با رويكرد به هنر و فرهنگ عشاير فارس و کهگيلويه و بويراحمد در فرهنگستان هنر برگزار مي­شود.

 دومين همايش «هنر و فرهنگ عشاير ايران»، با رويكرد به هنر و فرهنگ عشاير فارس و کهگيلويه و بويراحمد در فرهنگستان هنر برگزار مي­شود.


به گزارش روابط عمومي مرکز هنرپژوهي نقش جهان، وابسته به فرهنگستان هنر، اين همايش در راستاي فعاليت­‌هاي فرهنگستان هنر در شناساندن فرهنگ و هنر ايران زمين با ژرف‌­انديشي در مباني فکري اصيل ايراني و به منظور مطالعه، بررسي و پاسداشت هنر عشاير و احياي هنرهاي فراموش شده آن‌ها برگزار مي­شود.

شناسايي و معرفي هنرهاي عشاير و مستندسازي هنرهاي مربوطه، راهکارهاي احياء و حفظ هنرهاي در حال فراموشي و فراموش شده عشايري، تجليل از پيش­کسوتان هنر و فرهنگ عشايري و ايجاد زمينه براي حمايت و تشويق هنرمندان جوان، از جمله رويکردهاي تخصصي و اهداف اين همايش است.

نخستين همايش هنر و فرهنگ عشاير مربوط به استان‌هاي چهار محال و بختياري، اصفهان، خوزستان و لرستان بود كه در سال گذشته برگزار شد و مورد استقبال علاقه‌­مندان و صاحب‌نظران قرار گرفت.

در دومين همايش فرهنگ و هنر عشاير هشت مقاله تخصصي برتر در زمينه فرهنگ و هنر عشاير ارائه مي‌شود كه موضوعات آن بدين شرح است: «شناسايي و معرفي دست‌بافته­هاي عشاير فارس با تاكيد بر نوع ساختار و كاربرد آن»، «بررسي موسيقي محلي عشاير و انواع آن»، «جايگاه شاهنامه و اسطوره‌هاي آن و آيين‌ شاهنامه‌خواني در ميان عشاير لر»، «تجزيه و تحليل دو اجرا از هادي نكيسا و حبيب خان گرگين پور به دنبال ويژگي‌هاي سبك‌شناختي و شيوه‌هاي اجرايي»، «تأثير برخي اعتقادات مذهبي بر جنبه­هاي مادي فرهنگ عشايرجنوب ايران»، «ادبيات عاميانه در ميان مردم ايل نشين كهگيلويه و بويراحمد»، «اهميت و جايگاه صنايع دستي در زندگي و اقتصاد عشاير ايل قشقايي».

گفتني است ادب غنايي در گونه‌هاي شعري استان كهگيلويه و بويراحمد، در قالب دو بخش دراين همايش ارائه خواهد شد. اجراي برنامه­هاي آييني، موسيقي محلي، تجليل از پيش‌كسوتان هنر و پژوهش عشايري از ديگر بخش‌هاي اين همايش است. كليه علاقه­مندان به فرهنگ و هنر ايران زمين مي­توانند در اين همايش شركت كنند.

اين همايش روز چهارشنبه، 11 آذرماه از ساعت 10 صبح تا 16:30 در طبقه اول ساختمان مركزي فرهنگستان هنر به نشاني، خيابان ولي‌عصر (عج)، چهار راه طالقاني، پلاك 1552 برگزار مي­شود.

 
 
 

زمان انتشار: چهارشنبه ١١ آذر ١٣٨٨ - ٠٨:٤٧ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




تازه‌های خبری
اخبار
;