• يکشنبه ٢٦ بهمن ١٤٠٤
  • En

آرم فرهنگستان هنر
اخبار > تاثیر ابزارهای نوین ارتباطی در تولیدات هنری مورد بررسی قرار گرفتند


در نخستین جلسه گروه چندرسانه‌ای در سال 1403؛
تاثیر ابزارهای نوین ارتباطی در تولیدات هنری مورد بررسی قرار گرفتند

 

نخستین جلسه گروه تخصصی چندرسانه‌ای فرهنگستان هنر، در سال 1403 با حضور رئیس این فرهنگستان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی فرهنگستان هنر، مجید شاه‌حسینی، در نخستین جلسه گروه چندرسانه‌ای این فرهنگستان در سال جدید شرکت و درباره مقوله «هنر» به‌عنوان فصل مشترک فعالیت همه گروه‌های تخصصی صحبت کرد و همچنین به نقش رسانه و ابزارهای نوین در حوزه هنر پرداخت.

در این نشست به اندوخته‌های پژوهشی و بهره‌مندی از ظرفیت و توان علمی مؤثر در کشور اشاره شد که می‌تواند فرهنگستان را به یک عنصر علمی جریان‌ساز مبدل کند. مباحثی چون هوش مصنوعی و تاثیر ابزارهای نوین ارتباطی بر فیلم‌های شبکه‌های خانگی و بازی‌های رایانه‌ای و نظارت بر تولید محتوای مفید و مضر از جمله مواردی بودند که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

شایان ذکر است، در هجدهمین نشست مجمع عمومی که در روزهای پایانی سال 1402 برگزار شد، مجید شاه حسینی، طی حکمی محمدعلی کی‌نژاد، عضو پیوسته این فرهنگستان را به عنوان رئیس گروه تخصصی چندرسانه‌ای منصوب کرد.

همچنین محمدرضا حسنایی، عضو پیوسته فرهنگستان هنر، حجت‌الاسلام حمید شهریاری، علیرضا گلپایگانی، علیرضا هاشمی گلپایگانی، اکبر صادقیان، سیدغلامرضا اسلامی، غلامرضا آذری، میثم احمدی و حسین رضی را به عنوان اعضای این گروه برگزید.

گروه تخصصی چندرسانه‌ای فرهنگستان هنر، از جمله گروه‌های ده‌گانه تخصصی است که فعالیت‌های پژوهشی در این حوزه را به انجام می‌رساند.

 

 

 

 
 
 

زمان انتشار: دوشنبه ٣١ ارديبهشت ١٤٠٣ - ١٥:٠٠ | نسخه چاپي

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




اخبار
;