صفحه اصلی آر اس اس ارتباط با ما    
تازه های خبری
آخرین گزارش ها
اخبار
اخبار موسسات و زیرمجموعه ها
اخبار > طعم غذاها را به اشتراک بگذاريد


 
  طعم غذاها را به اشتراک بگذاريد
 


بيست و دومين شماره نشريه الكترونيكي «روزنه» با مطالب جالب و خواندني در زمينه تازه‌هاي دنياي فناوري منتشر شد.

به گزارش روابط عمومي فرهنگستان هنر، بيست و دومين شماره نشريه الكترونيكي «روزنه» به مطالب خواندني چون:« تبديل آنلاين ايميل‌ها به فايل پي دي اف»، «جاسوسي ممنوع»،‌ «رئيس خودتان باشيد»، «دوش گرفتن با عذاب وجدان» و ... اختصاص دارد.

همچنين در اين شماره به دستگاهي اشاره مي‌كند كه به تازگي توسط محققان مالزيايي ساخته شده است.

در بخشي از اين مطلب با عنوان «طعم غذاها را به اشتراک بگذاريد» آمده: « معمولا هر بيننده‌اي پس از مشاهده يک برنامه آموزش آشپزي دوست دارد کمي از غذا يا خوراکي درست شده را مزه کند، اما چنين امکاني وجود ندارد. اکنون گروهي از محققان مالزيايي در دانشگاه ملي سنگاپور، دستگاهي ساخته‌اند که «شبيه‌ساز ديجيتال طعم» ناميده مي‌شود. در قسمتي از اين دستگاه يک الکترود وجود دارد که با تماس به زبان شخص مي‌تواند مزه را منتقل کند. و ...»

ويژه نامه الكترونيكي «روزنه»، هر ماه بر روي پورتال فرهنگستان هنر به صورت فايل پي دي اف براي علاقه‌مندان منتشر مي‌شود.

براي مشاهده و مطالعه شماره جديد اينجـــــا كليك كنيد.

 

   زمان انتشار: سه شنبه ١ بهمن ١٣٩٢ - ٠٨:٤٥ | نسخه چاپي

خروج




کلیه حقوق متعلق به این پورتال برای فرهنگستان هنر محفوظ است.