آئين رونمايي از کتاب شرح اسم (زندگي نامه رهبر معظم انقلاب تا مقطع پيروزي انقلاب اسلامي) نوشته هدايتالله بهبودي، صبح امروز شنبه 14 مرداد با حضور رييس فرهنگستان هنر، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، جمعي از انديشمندان و اهل قلم در حوزه هنري برگزار شد.
حجت الاسلام خزائي، رئیس موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی نیز در این مراسم با اشاره به سابقه بیش از دو دهه این موسسه در تدوین آثاری در زمینه تاریخ نگاری یا تحلیل آثار تاریخی گفت: ما از دو سال قبل به این فکر کردیم که اندوختههای پژوهشی را که پیرامون شخصیت مقام معظم رهبری وجود دارد در قالب کتابی که زندگی ایشان را شرح میدهد، جمع کنیم و حاصل نیز اثری شد که محبوب ترین چهره انقلاب اسلامی را معرفی میکند و پردههای ناآشنایی و شبههافکنی را از چهره ایشان میزداید.
خزائی در ادامه با اشاره به انتشار این کتاب در نمایشگاه و جلوگیری از توزیع آن گفت: بعد از انتشار کتاب در نمایشگاه امسال، اثر قدری مکث کرد تا بر خود بیفزاید. برخی از دوستان نقدهایی را به آن وارد کردند و ویراست جدید آن با رفع نواقص و متقنتر کردن متن کتاب منتشر شد. ایرادات وارده به کتاب عمدتا اغلاط تاریخی بود و حتی یک سطر از کتاب نیز از آن کاسته نشد و حسرت حتی یک کلمه حذف بر دل بدخواهان ماند. در ویراست جدید مطالب تازهتری نیز به کتاب اضافه شد. البته از دفتر ایشان پیشنهادات زیادی به ما ارائه شد که ما برخی از آنها را پذیرفتیم، اما در مقابل حذف برخی از آنها نیز که درباره منقبت ایشان بود، مانند خاطره آیت الله شبیری زنجانی از مرحوم آیت الله حائری در مورد شخصیت مقام معظم رهبری(آیت الله خامنه ای در دوره ای شاگرد ایشان بوده اند) در حوزه علمیه نیز مقاومت نکردیم که حذف شد که درباب فضیلت ایشان بود.
علی معلم دامغانی، رئیس فرهنگستان هنر نیز دیگر سخنران این مراسم بود که در سخنان خود با اشاره به بیان متواضعانه این کتاب عنوان کرد: یکی از نکاتی که هم ادبیات و هم طبیعت تصدیق میکند، این است که وقتی به سواد اعظمی میرسیم اولین نقطه از آن در واقع معرف پایان آن نیز است. در مورد مقام معظم رهبری آخرین نقطه از تعریف ایشان را باید اولین نقطه از این موضوع بدانیم.
وی ادامه داد: امروز اگر کسی که از ما نیست درباره انقلاب اسلامی حرفی بزند، ما اثری را نداریم تا مردم را به آن راهنمایی کنیم و از این منظر این کتاب افتخار بزرگی است كه كاري كه سالها انجام نشده، انجام داده است.
معلم خاطرنشان کرد: این کتاب را باید جلد اول از کتابی بدانیم که معنای این مصرع از شعر حافظ است که میگوید: «دلبر آن است که مویی و میانی دارد». میتوان تجربه نگارش این کتاب را برای بسیاری از قهرمانان انقلاب اسلامی تکرار کرد. تردیدی ندارم که این کتاب باید جلد دومی نیز داشته باشد که بدون شک آغاز آن ازمصرع دوم بيت حافظ شروع میشود که میگوید: «بنده طلعت آن باش که آنی دارد».
براي ديدن تصاوير
اينجا كليك كنيد.